Gå videre til hovedindholdet

Hjerteblusen: Et gammelt indlæg der ikke blev udgivet...




 
 
Faldt lige over at jeg da vist aldrig lige havde fået vist denne bluse frem(Fotos er 1 år gammelt ca!)... ingen af pigerne har haft den på- og den er str. 5-7 år vil jeg tro... syet af ubrugte viskestykker i lækker hørkvalitet.. hvorfor de ikke vil bruge den kan jeg ikke få at vide..
 
God bededag til jer!

Kommentarer

  1. Den er da fin Ellen, sig at de skal bruge den ellers er der ingen fredags slik... ej ok det går nok alligevel ikke, men hvor er det øv altså. Filippa har også tøj som hun bare ikke vil have på og jeg kan ikke få nogen forklaring, det er så irreterende.

    SvarSlet
  2. Hej Ellen!
    Jeg ville skrive en kommentar til et af dine ældre indlæg, men da det ikke er muligt at vælge Navn/URL, og jeg ikke kan få lov at bruge mit Typepad-ID, så må du lige få det her. Det handler om blusen af viskestykker. :-)

    Nej, hvor sjovt! Sådan nogle har vi også! Men vores barn (det ene kvindelige vi har, ud over to drenge) er så gammel, at hun i hvert fald helt sikkert ikke ville gå i en bluse af dem. De er nu også godt brugte, så det kunne være en anden begrundelse. :-)


    Jette/Thyborøn, som for tiden syr (pw) langt mere end jeg strikker. Det er 100 år siden jeg har kunnet skrive sådan.

    Me, my thoughts are flower strewn
    (sometimes with thistles!)
    http://jettek.typepad.com/parttime_perfectionist/

    Og tak for kommentaren Jette- hvor hyggeligt at I har tørret op med hjerter i mange år- forstår dog godt at dine store børn ikke lige hopper i dem som beklædning :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)