Gå videre til hovedindholdet

hvad er det der sker?



Var lige på DBA af en helt anden grund - men faldt af nysgerrighed for fristelsen til at se på vasen her... en har sat den til salg for 3.000 kr... og der laves budrunder på over 2000 kr... jeg fatter ingenting- og jow den er da smuk som den står her på fotoet i en skønt hjem osv... men det er der da så meget der er!

Hvad skete der lige der?  Kan nogen forklare det?

Kommentarer

  1. Det er helt tosset!
    Det der sker er, at Kähler har lavet den her jubilæumsvase. Og den er blevet fuldstændig hypet.
    Den kom til salg i forgårs morges (så vidt jeg husker), og bla IMERCOs netbutik brød fuldstændig ned af overbelastning. Vaserne blev flået væk, og nu er der så folk der sælger dem til overpris.
    Der har været ramaskrig af sure kunder, som bebrejder butikkerne, at tingene brød ned.

    Jeg tænker, det er en skøn historie: danskerne kan da ikke have ret store problemer, når de kan gå så meget op i en vase ;o)..

    SvarSlet
    Svar
    1. ja men jeg synes bare der må være MERE end det idet... altså gå så meget amok over ikke at kunne købe en vase... det er da trist... kig op og ud i verden og fald ned... ;-) så jo en god historie- men hvad er det for mekanismer der går igang der?

      Slet
    2. Jamen du har helt ret :-). Det var ment med en snert af sarkasme. Jeg synes det er far out at te sig sådan for en vase når folk sulter og dør i krig ude i verden. Der mangler perspektiv!
      Mekanismen må være lidt ligesom i storkonflikten way back when, hvor folk der aldrig havde bagt brød hamstrede gær i pose og sæk. En eller anden flok panik som breder sig som en løbeild.
      En vase...

      Slet
  2. Ja og på mandag kan de få en stribet vase i Fakta til en flad 50-er :)

    SvarSlet
  3. Fatter heller ikke hvad der lige sker, vasen er da flot, men ...... derfra til at gå helt amok over at man ikke kan få den, er da fuldstændig langt ude. Man kan vel købe en hvid vase og så male guld striber på :)

    SvarSlet
  4. Massehysteri, jeg kan ikke se det smukke i den vase. Men vi har heldigvis ikke samme smag allesammen. Men det er langt ude.

    SvarSlet
  5. Vase-gate... jow jow
    Synes det er lidt til grin med det hysteri. Der sker så mange andre ting i verden, som man måske burde koncentrere sig en smule om, og så bruge sin energi positivt i den retning. Men som i skriver længere oppe, så er der nok ikke ret store problemer hos folk rundt omkring i Danmark, så der er plads til vase-panik :-)))

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)