Gå videre til hovedindholdet

kom nu - bliv så færdig...

Nu er det vist ved at være sæson for at få denne halsvarmer strikket færdig- jeg startede på den i foråret på et flerfarvestrikkursus hos Charlotte.
Opskriften er nu kommet i Hendes verdens nyeste striktillæg om halstørklæder og kan gratis hentes her.
Jeg mangler kun kuglekaten- og har taget tilløb til den længe- men måske skal der lige komme et par frostgrader førend jeg bliver færdig :-)





Posted by Picasa

Kommentarer

  1. det ser helt vild godt ud, Ellen du er altså super dygtig, flotte farver

    SvarSlet
  2. Hold op et arbejde det må være at arbejde med så mange farveskift! Men flot ser det ud:-)

    SvarSlet
  3. Ævlebævle: Ja jeg forsøgte vælge de mest strålende farver da jeg på kursuset hos Charlotte skulle vælge garn ud... og det er det første "større" stykke strik jeg har lavet med 2 nøgler garn på en gang.

    Auvill: Farveskiftet var nemt.. !!der er arbejdet med 2 magic balls nøgler- det vil sige at man starter med at tage en masser garnnøgler og dele op i 2 bunker. Så ruller man et nyt garnnøgle med måske 2-3 meter garn op og klipper af og fortsætter med tilfældige farver fra den en bunke- derefter ruller man et nøgle op med garnstykker fra den anden bunke.
    Når man strikker "spytsplejser" man enderne undervejs- da det er ren uld kan man ved at spytte lidt i håndfladen filte og nulre de to garnender sammen...
    Jeg har forsøgt at vælge det ene nøgle med skrappe farver og det andet med mere afdæmpede farver- når man så strikker mønsteret skifter man mellem de to nøgler iht mønsterdiagrammet, farveskiftet kommer helt tilfældigt og giver nogle sjove og nopgle grimme sammensætninger- og næste gang vil jeg nok styre det lidt mere- det kan man også er gjort på den nu gratis opskrift. Det er ihvertilfaælde meget sjovt at prøve men jeg kommer aldrig til at strikke f.eks et Christel Seyfarth sjal... som også er lavet med skiften magicballs- blot mere styret i farvevalget..
    http://www.christel-seyfarth.dk/christel-seyfarth/shawl_bon_bon.html

    SvarSlet
  4. Flot!
    Glæder mig til at se den færdig ;-)
    Jeg har lige købt Hendes Verden på grund af den halsedisse - køber ellers aldrig dameblade, men jeg glæder mig til at strikke den.
    Jeg tror altså også, at jeg kommer til at styre farveskiftet. Der er vist for meget kontrolfreak, hvad angår farver, i mig.

    SvarSlet
  5. Hej Ann! Velkommen på min blo9g- dejligt med en kommentar og tak for rosen- ja jeg blev faktisk meget itvivl undervejs om jeg skulle trævle op- men da jeg jo "lærte" magicballs teknikken af Charlotte vil jeg være tro mod hendes lidt vilde farveunivers... og så kan jeg jo lave en mere- men den skal være i et tyndere garn- så den falder lidt mere sammen..
    Held og lykke med din halsvarmer.. den må jeg se!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)